Formidling, der går på tværs af platforme

At høre til

Historien er primært præsenteret som udendørs udstilling, som rejser landet rundt frem til 2024. 

Den har blandt andet været udstillet på Grøn Koncert (166.500 besøgende) og kommer til Folkemøde i 2023 (113.000 besøgende).

Forhenværende Social- og Ældreminister Astrid Krag stod for den officielle åbning Lungekoret sang og formand for Danske Handicaporganisationer Thorkild Olesen holdt tale.  

Historierne sætter fokus på at være menneske og leve med et handicap. Foruden udstillingen er historierne bragt  blev også præsenteret i Politikens trykte avis samt digitalt.

Samlet har projektet været eksponeret for 1,2 mio danskere via de forskellige platforme og udstillingssteder, som projektet har været bragt på.

Projektet er lavet i samarbejde med Danske Handicaporganisationer

De 100 børn

Børns Vilkår har givet mikrofonen til 100 børn og unge i en samtale om, hvad der kan true den mentale sundhed. 

Før har de udelukkende produceret rapporter, men denne gang kom de med en vision om også at skabe en digital fortælling (webdok), som er målrettet forældre. 

11:07 minutter er den gennemsnitlige læsetid i webdokken
847.521 eksponeringer via Facebook og Instagram
7270 klik på annoncer.
1116
sociale interaktion

En rigtig mand

Historien blev primært præsenteret som udendørs udstilling, som rejste landet rundt inklusiv en indendørs udstilling på KØN - Gender Museum Denmark.

Mændenes historier har foruden været bragt i medier som Go'Morgen Danmark, Euroman, Heartbeats, Jyllands-Posten, P1 Morgen, TV2 Nyhederne, TVSyd, JyskeVestkysten, Holstebro Dagblad, Højskolebladet og Politiken. Sidstnævnte bragte historierne både på print og digitalt.

Senest har projektet været nævnt i Folketinget, kort forinden at voldsramte mænd kom på finansloven.

Projektet er lavet i samarbejde med Mandecentret og KVINFO